AFYONKARAHİSAR / ÇOBANLAR - Çobanlar İmam Hatip Ortaokulu

May

Okul  koridorlarina KTS kapsamında öğrencilerimizin faydalanabilmeleri için satranç takımları yerleştirildi.

May

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Gülnur YAZKAN, öğrencileriyle birlikte değerler eğitimiyle ilgili hat çalışmaları sergiledi.

May

Fen Bilimleri öğretmenimiz Yıldız DAĞ, 8. Sınıf öğrencilerimizle eğitim materyali geliştirme çalışmaları yapmışlardır. Öğretmenimize ve öğrencilerimize geliştirdikleri materyaller için çok teşekkür ederiz.

May

Din Kültürü öğretmenimiz Gülnur YAZKAN, öğrencilerimizle Kadir Gecesine özel bir program gerçekleştirdi. Öğretmenimize ve öğrencilerimize bu güzel etkinlik için çok teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimize İngilizce öğretmenimiz Mehtap DEMİREL ÖZTAŞ tarafından hazırlanan "Verimli Ders Çalışma Broşürleri" dağıtıldı.

May

Okulumuz Matematik öğretmeni Zübeyde KOCATÜRK, öğretmenlerimize Öğretmenlik Mesleğinin Etik İlkeleri, İtibarı ve Temel Değerleri konulu bir sunum gerçekleştirdi. Bu faydalı sunum için öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrenci ve Öğretmenlerimize Zübeyde KOCATÜRK öğretmenimiz tarafından Teknoloji okuryazarlığı eğitimi verildi.

Mrt

Arapça derslerinde MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan çoktan seçmeli sorularla soru çözüm uygulaması yapıldı.

Mrt

8. Sınıf Şube Rehber Öğretmenimiz Yıldız DAĞ 8. Sınıf öğrencilerimize liseler hakkında bilgilendirmeler yaptı. Öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Türkçe öğretmeni Elif KURT öğrencilerimizle birlikte "Şairlerimizi ve Yazarlarımızı Tanıyalım" etkinliği gerçekleştirmişlerdir. Bu güzel çalışma için öğretmenimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Ock

DYK değerlendirme sınavları takvimi öğrencilere duyuruldu.

Ock

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Gülnur YAZKAN okulumuz öğrencileriyle okul panolarımıza çalışmalar yaptılar.

Kas

Çobanlar İmam Hatip Ortaokulu olarak öğrencilerde millî, mânevî değerlerinin gelişimine katkı sunmak, şiir ve edebiyat alanında yazılan önemli şairleri tanımalarını sağlamak, edebiyat alanında iz bırakan şiir, kıt'a ve beyitleri okumaları, ezberlemeleri ve yorumlamalarını sağlamak üzere "Şairlerimizi ve En Sevilen Şiirlerini Öğreniyoruz" etkinliği gerçekleştirdik. Etkinliği gerçekleştiren Türkçe öğretmenimiz Elif KURT'a çok teşekkür ederiz.